Zaanstad-thuisspeelweekend anders dan anders

Vrijdagavond en zaterdag spelen een groot aantal teams van Zaanstad weer hun thuiswedstrijden in De Koog. Helaas vanwege de omstandigheden worden alle wedstrijden zonder publiek gespeeld en is onze sportkantine gesloten. Ook zijn diverse wedstrijden uitgesteld – heren-2/heren-6 en heren7 – en de meest in het oog springend de wedstrijd van Merkala Zaanstad-dames-1 tegen IMS/Voltena in de topdivisie. In alle gevallen betreffen het overigens geen Zaanse corona gerelateerde redenen.

Wat wel doorgaat is de topper na drie speelrondes in de topdivisie tussen Zaanstad-heren-1 en het eerste herenteam van VV Utrecht. De Zaanse mannen lieten vorige week in Tilburg hun eerste punt liggen tegen het sterke Volley Tilburg. VV Utrecht heeft tot nu toe alle competitiepunten in eigen zak kunnen steken en staat dan ook met één punt voorsprong boven Zaanstad op de eerste plaats. Dat kan natuurlijk zo maar anders zijn na zaterdag en het belooft dan ook een boeiende strijd te worden. De wedstrijd begint om 19.30 uur en is te volgen via VV Zaanstad Live / www.youtube.com/vvzaanstadlive.

En verder natuurlijk nog heel veel andere wedstrijden van jeugd- en seniorenteams op de vrijdagavond en de zaterdag in De Koog. Het coronaprotocol van VV Zaanstad (www.vvzaanstad.nl/coronaprotocol) is deze week ge-update conform de laatste richtlijnen. Dus als je het gemist hebt of je bent te gast in De Koog, lees het dan nog even goed door zodat je op de hoogte bent. Want we willen graag blijven volleyballen. Veel plezier, blijf gezond en #StaySafe.

(bericht: vv zaanstad; foto: eric visch)