sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Zaanstad speelt zespunten-wedstrijd tegen Taurus

Op zaterdag 11 januari spelen de Zaanstad-heren de derde wedstrijd in zeven dagen in de eredivisie volleybal. Na twee keer nipt met 3-2 verloren te hebben tegen achtereenvolgens Sliedrecht en Vocasa, wil Zaanstad zaterdag tegen Taurus wel de winst pakken. Terwijl de 3-2 tegen Sliedrecht als beleving een bonuspunt opleverde, was het verlies tegen Vocasa niet dat waarmee van te voren was gerekend. Zaterdag zal er dan ook een getergd Zaanstad aan de start staan in de zespunten-wedstrijd tegen Taurus. Zaanstad staat momenteel op 7 punten en Taurus op 10 punten: dat betekent dus: ‘quitte of dubbel’.

Voorafgaand aan deze wedstrijd gedurende de vrijdagavond en zaterdag heel veel volleybal in De Koog. De ABC-jeugd begint de tweede seizoenshelft met de JC1 en de MA1 in de topklasse, het hoogste niveau in de jeugd. Verder speciale aandacht voor ‘de clash ’om 16.15 tussen dames-4 en dames-5. En om 18.15 speelt heren-3 de topper tegen Madjoe-2 met als inzet de eerste plaats in de promotieklasse. Grote afwezige is Merkala Zaanstad-dames-1. Zij reizen af naar het verre Budel om de strijd aan te binden met Ledub.

Sponsoren in de sportlight bij  Zaanstad-Taurus zijn AMKCO Europe (www.amkco.nl) en Toewan- grafische communicatie (www.toewan.nl). De wedstrijd begint zaterdag 11 januari om 20.00 uur in Topsportcentrum De Koog en de toegang is drie euro, met seizoenspas voor leden gratis. Voor aanvang worden loten verkocht voor de jeugdloterij met leuke prijzen. Doe dus mee, de opbrengst gaat naar het jeugdvolleybal bij Zaanstad … en de jeugd heeft de toekomst.

(bericht: Topvolleybal Zaanstad; foto: Eric Visch)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU