Zaanstad ontvangt bekerwinnaar Dynamo

In de kampioenspoule van de eredivsie volleybal speelt Zaanstad op zondag 24 maart tegen bekerwinnaar Draisma Dynamo uit Apeldoorn. Dynamo is momenteel in een bloedstollend gevecht met Sliedrecht, Orion en Lycurgus om twee plaatsen in de playoffs. Zaanstad  – dat zelf momenteel vijfde staat – gaf afgelopen zaterdag goed weerstand in de uitwedstrijd tegen de landskampioen van vorig seizoen Lycurgus, maar moest wel met 3-0 het onderspit delven.

Juist in de thuiswedstrijden heeft Zaanstad voor verrassingen kunnen zorgen door zowel Lycurgus (3-1) als Dynamo (3-2) te verslaan. Op die manier kan Zaanstad nog wel eens een pikante rol gaan spelen met thuiswedstrijden tegen Dynamo en Lycurgus (6 april) nog voor de boeg. De wedstrijd tegen Dynamo begint zondag 24 maart om half vijf  en  we verwachten dat deze wedstrijd weer veel spektakel zal opleveren.

(bericht: vv zaanstad; foto: gilbert bronkhorst)

[ eredivisie ]