Zaanstad met clinic Koos Klein op weg naar het NOJK

Op zaterdag 22 december gaf Koos Klein met hulp van diverse Zaanstad-trainers een clinic als voorbereiding op het NOJK voor de meisjes B/C en jongens-CMV. Op de – wie Koos kent – vertrouwde wijze was het een training vol actie, (bijna) altijd met een bal, soms met hoepels en iedereen constant in beweging. Mooi om mee te maken, leuk om naar te kijken.
En aanstaande zaterdag 5 januari is het dan zover: meisjes-B, meisjes-C en de jongens-CMV spelen hun eerste wedstrijdronde met als doel natuurlijk de plaatsing voor de halve finale:
– Meisjes-B spelen in Tuitjenhoorn
– Meisjes-C spelen in De Haag
– Jongens-CMV spelen in Harderwijk

Leuk om de teams te komen aanmoedigen. Overigens zijn de Jongens-A direct geplaatst voor de halve finale en komen dus nog niet in actie op 5 januari
Meer informatie over het NOJK en kun je vinden op http://www.vvzaanstad.nl/jeugd/nojk-2019
Hier kun je ook de teamindeling en de links naar de wedstrijdschema’s vinden.
Voor iedereen heel veel plezier en succes. Maak er wat moois van !
#ZaanstadIsDeTijdVanJeLeven

Foto’s: Eric Visch