Zaanstad MC1 beginnen het seizoen “Vol Power”

We zijn nog maar net met het seizoen begonnen en de meiden van de MC1 gaan als een speer.

De eerste wedstrijd werd gespeeld op zaterdag 18 september in Haarlem tegen Spaarnestad MC2. Het was vroegertje, want om 09:00 uur begon de wedstrijd. De meiden moesten dus fris, fruitig en op tijd in de sporthal zijn. Dat is dan ook aardig gelukt, de wedstrijd verliep als een speer en zo werd de  eerste competitie wedstrijd met een mooie 0 – 4  overwinning binnengehaald.

Goed begin is het halve werk zou je zeggen, maar er volgen meer wedstrijden.
De 2de wedstrijd, zaterdag 18 september,  was thuis in onze eigen Top Sporthal in Koog aan de Zaan tegen Smashing’72 MC1. Een team die ook zijn 1ste wedstrijd heeft gewonnen. Dit zou best een spannende wedstrijd kunnen worden. Bij de voorbereidingen heeft coach/trainer Edwin het team er fysiek en mentaal op voorbereid en klaar gestoomd voor een pittige wedstrijd. En inderdaad, het werd een wedstrijd met meer uitdaging. Maar ook deze wedstrijd hebben ze afgemaakt met een  4 – 0 overwinning.

Wat een power zit er in dit team. De meiden zijn enthousiast, hebben lol, maar zijn ook bloed fanatiek en daar wordt ook hard voor getraind.

Dinsdagavond, 28 september, werd de 3de wedstrijd gespeeld. Ook weer thuis, maar dan in de sporthal van Zaanlands West. Deze wedstrijd was nogmaals tegen het team uit Haarlem, Spaarnestad MC2. Het was een wedstrijd die vlot verliep. Al vrij snel hebben de meiden Zaanstad MC1 een winst van 4 – 0 binnengehaald.

Zaterdag 02 oktober was een uitwedstrijd in Oostzaan tegen Compaen MC1. Het team was dit keer niet compleet, Veerle kon er helaas niet bij zijn. Daardoor moest coach Edwin in de opstelling wat kleine aanpassingen doen. Het team met 7 sportieve meiden hebben een leuke wedstrijd neer gezet met als eind resultaat een 0 – 4 overwinning voor de Zaanstad MC1 meiden.

Op dit moment zijn ze nog onverslaanbaar geweest en staan aan kop in de poule..