sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Zaanstad MA1 promoveert naar de Topklasse!

Zaterdag 14 december 2019 speelde Zaanstad MA1 in Oostzaan tegen Compaen MA1. We konden promoveren naar de Topklasse door een prestatie te geven van 0-4 winst, 1-3 winst of 2-3 winst. We waren om 15:00 uur met ze allen aanwezig en begonnen ons klaar te maken voor de wedstrijd die om 16:00 uur begon. We hebben bij de trainingen alles gegeven om Compaen MA1 te verslaan. We hebben eerder in het seizoen tegen ze gespeeld, maar helaas hadden we die wedstrijd verloren met 3-1, daarom wisten we waar onze verbeterpunten lagen. Na het inspelen waren we helemaal ready om de wedstrijd te spelen. 

In de eerste set begonnen we met Marit, Zoë, Anoek, Lotte, Crystel en Beau. In het begin liepen we wel gelijk aan Compaen, maar verder in de set liepen we steeds verder uit. De services waren goed vergeleken met de andere wedstrijden. Een paar ketsers hebben we laten ontstaan bij Compaen, waardoor wij weer met volle energie met elkaar konden volleyballen. We speelde ons eigen spel, bleven rustig zodat we de aanval konden afmaken. De eerste set hebben wij gewonnen met 19-25

In de 2e set bleven we met dezelfde opstelling spelen. We hadden veel energie en aan de kant werd goed meegezongen. De trommel was mee, dus we hebben Compaen lekker kunnen afleiden om hard op de trommel te slaan. Compaen zat meer in hun spel en werd het al wat spannender. Door de focus goed te houden en vol voor de bal te blijven gaan, hebben de set alsnog gewonnen met 22-25

In de derde set bleven nog steeds met dezelfde opstelling spelen, we zaten er lekker in en wilde nu ook voor de winnende 3e set gaan. Compaen had het al een beetje gehad, waardoor wij lekker konden spelen en de set gewoon weer pakte met 18-25. Dat betekende dus dat we Compaen hadden verslagen en konden promoveren naar de Topklasse!! We juichten, sprongen en schreeuwden alles bij elkaar, zo blij waren we!! 

Toch moesten we nog een 4e set spelen. Donna, Anne, Jasmijn en Anne kwamen erin. Onze spanning was totaal weg in de 4e set, want we hadden maar 3 sets nodig. We waren erg aan elkaar gewaagd en hierdoor kwam Compaen op een matchpoint van 25-24. Deze keer lukte het helaas net niet om de 4e set nog binnen te halen. We verloren met 26-24.

We hebben de wedstrijd met 1-3 gewonnen en dus zijn we gepromoveerd naar de Topklasse. We zijn super trots op de prestaties die we hebben geleverd dit seizoen. We hebben een aantal tegenslagen gehad, maar hebben het mooi afgesloten met deze wedstrijd tegen Compaen. Wij als team willen onze trainers Vincent en Merel bedanken voor dit leuke en gezellige seizoen. We gaan met volle overtuiging, blijdschap en vreugde door in het nieuwe seizoen! 

Op mooie prestaties en gezelligheid met de MA1

#Anne 

Trots op ons!!

 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU