Zaanstad-feest: 17 november!

Op 17 november barst het weer los in onze eigen kantine: het eerste Zaanstad-feest van dit seizoen staat weer op het programma. Het thema is: Artiesten en Muziekclips. Kom dus verkleed als jouw favoriete artiest of als een memorabele videoclip! Wie ben jij straks? Michael Jackson, Frank Sinatra of ga je als K3?

Iedereen is welkom, jong en oud, dame of heer, divisie of recreatief!

Zaterdag 17 november
Vanaf 21.30 (na wedstrijd H1)
Prijs voor best dressed!

• Het Zaanstad-feest vindt plaats in onze eigen kantine in De Koog. Dat is ‘the place to be’. De kleedkamers gaan op slot, buiten één dames en één heren kleedkamer tot half tien voor omkleden.
  • Het wettelijk beleid ten aanzien van alcohol is simpel: geen alcohol onder de 18 jaar. Op het  Zaanstad-feest zal iedereen boven de 18 een bandje krijgen, zodat het voor de mensen achter de bar helder is wie er alcohol mag nuttigen. En ja … natuurlijk vragen we bij deze aan alle leden met een bandje om daar verantwoord mee om te gaan.
  • Het is absoluut niet de bedoeling om zelf drank mee te nemen naar het Zaanstad-feest of op enige plek anders dan in de kantine een eigen feestje te gaan vieren.

#ZaanstadMakenWeMetZnAllen #ZaanstadZijnWeMetZnAllen

(Bericht: vv zaanstad/feestcommissie)