Zaanstad doet straks mee aan het NOJK!

Ook dit jaar doet Zaanstad weer mee met de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). In de voorbereiding hebben de teams op 8 en 15 december in de NOJK samenstelling getraind. Op 29 december en 2 januari spelen de teams nog een oefenwedstrijd.

De Zaanstad-NOJK-shirts zullen worden uitgedeeld voorafgaand aan de oefenwedstrijden.

Overigens doet Zaanstad dit seizoen met vier jeugdteams mee aan het NOJK: meisjes-A, meisjes-B, meisjes-CMV en jongens-CMV. De voorrondes zullen gespeeld worden in diverse sporthallen op zaterdag 4 januari 2019. Bij plaatsing volgt later een halve finale en misschien een finale. En zo’n finale wil je echt graag meemaken, check maar eens de video’s op www.vvzaanstad.nl/jeugd/hall-fame-jeugd.

Meer informatie over het NOJK en kun je vinden op https://www.vvzaanstad.nl/jeugd/nojk-2020/ Hier kun je ook de teamindeling bekijken.

Voor iedereen heel veel plezier en succes. Maak er wat moois van !

#ZaanstadIsDeTijdVanJeLeven