head1

Zaanstad dames-1 zoekt nog passer-loper en spelverdeelster

Topdivisionist Merkala Zaanstad dames-1 begint aardig vorm te krijgen met de nieuwe trainer Veikko Hansen en de komst van midden Bianca de Kock en libero Romy Beck. Gezocht wordt nog naar een passer-loper en een spelverdeelster.

De kern van het team van vorig seizoen is gebleven met Lisa de Groes (sv), Sarah Daalderop en Inge Oudejans (dia), Luke Schut en Femke de Joode (pl) en Lisa Hagemeijer en Jill Cornet (midden). Afscheid namen Aaliyah Hansen (US) en Lara Visch (Armixtos). Jirrin Schut, Fleur de Groot en Kyra Brandt zijn om andere redenen volgend seizoen niet beschikbaar. Bedankt alle vijf voor jullie bijdrage kortere of langere tijd aan de ontwikkeling van het team.

We zijn dus nu met 9 en kunnen nog wel een paar speelsters gebruiken. Met name zijn we op zoek naar een passer-loper en een spelverdeelster. Dus heb je talent en ambitie, en wil je graag volgend seizoen in de topdivisie spelen? Stuur dan een email naar Veikko Hansen via vhansen@xs4all.nl. Zaanstad is goed met het openbaar vervoer te bereiken vanaf Amsterdam. Dus ga je komend seizoen studeren in Amsterdam en zoek je een club op topdivisie-niveau dan is Zaanstad zeker een optie!

(bericht: vv zaanstad; foto: eric visch)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU