Zaanstad-dag was weer super!

Het was een hele lange dag boordevol volleybal in De Koog. Om 9 uur werden de eerste ballen al gespeeld door de jongste jeugd. Om 11.00 uur was er een open clinic voor de CMV-jeugd met maar liefst bijna tien nieuwe kinderen die kwamen kennismaken. Daarna volgde de AB-jeugd en heel veel senioren wedstrijden. Ondertussen won Merkala Zaanstad dames-1 in Bilthoven al haar drie wedstrijden voor de beker en mogen ze op 27 oktober in de volgende ronde opnieuw acte de présence geven. In de Koog was inmiddels het jaarlijkse buffet ‘uitgerold’ met een record aantal aanmeldingen dit jaar. En tot slot presenteerde Erwin Huinen heren-1 in de nieuwe samenstelling en werd er afscheid genomen van Frank Zutphen, Ronald de Boer en Erwin Huinen. De oefenwedstrijd van heren-1 tegen MKB accountants/VCV ging met 4-0 naar Zaanstad!

Het geheel werd door heel veel mensen mogelijk gemaakt, maar in het bijzonder natuurlijk door de Open Dag Commissie 2018 bestaande uit Bente Broekema, Gwyneth kef, Lorenzo Rampersad, Bastiaan Meijering, Carmen Bleeker, Andre Triep en Nynke Lemstra. Een dikke pluim, het was super!

#ZaanstadMakenWeMetZnAllen #ZaanstadZijnWeMetZnAllen

(bericht: vv zaanstad)