head1

Zaanstad bouwt aan team

Na een leerzame driekamp in Barneveld waar gespeeld werd tegen SSS en Zevenhuizen, reisde op zaterdag 21 september het complete team en de trainers Sandor Rieuwers en Derk de Saegher af naar scoutingterrein Belmont in Ede, waar organisator Eric Visch hen al opwachtte. Een prachtige locatie, met veel faciliteiten en ook nog eens mooi weer. Spelers konden direct aan de bak om elkaars persoonlijke eigenschappen te ontdekken, waarna Rueben en Daniël zorgden voor een uitgebreide BBQ. Ook Koen bleek trouwens goed vlees te kunnen grillen. Na de BBQ een groot kampvuur, veel sterke verhalen en niet alleen over volleybal 😉.

Op zondag eerst eieren met spek en vervolgens verder met elkaars eigenschappen beter te leren kennen, waarna werd afgereisd naar Survival Ede. Daar mochten de mannen nog weer even heftig aan de bak, eerst meer individueel en later ook teamgericht. Als klapstuk moest er nog hand-in-hand een hindernis-parcours worden afgelegd, en niet alleen over obstakels maar ook door modderige gangen.

Mooi om te zien dat er in twee dagen een sterke binding is ontstaan. Zaanstad zal dan ook zeker dit seizoen wat betreft …. en op teamgeest goed gaan scoren. En hoe het volleyballend af gaat lopen, dat gaan we beleven, we beginnen uiteindelijk allemaal toch op nul punten.

Meer foto’s zijn te vinden in het album op facebook.

(bericht: Topvolleybal Zaanstad; foto’s: Eric Visch)

[ eredivisievolleybal ]
Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU