Zaanse derby’s

zaanstad-h1-ja1Zaanstad heren-1 speelt zaterdag haar tweede competitiewedstrijd tegen de buren van Compaen. In de voorbereiding hebben de teams elkaar ook twee keer ontmoet: de stand is 1-1. Verschil is wel dat het nu om het ‘echie’ gaat en dat is natuurlijk heel anders. Belooft een spannende strijd te gaan worden om 18.15 in Oostzaan.

Eerder op dag spelen de talenten van Zaanstad-JA1 tegen Compaen-JA1, een wedstrijd die vorige week ook al gespeeld werd. Toen werd de strijd in het Topsportcentrum De Koog in het voordeel van Compaen beslist. Zaterdag om 14.00 in Oostzaan is het tijd voor revanche.

Ook bij de dames een Zaanse derby: Zaanstad dames-2 speelt tegen Compaen dames-1. Vorig seizoen wonnen zowel het eerste als het tweede team van Zaanstad alle wedstrijden tegen Compaen. Om 15.45 in Oostzaan zal opnieuw de strijd worden aangebonden en zal Zaanstad zeker weer met de winst er vandoor willen gaan.

Tot slot – en eigenlijk om te beginnen dus – spelen om 12.00 de meisjes van Zaanstad MC-2 tegen de MC-3 van Compaen.

(VV Zaanstad / Foto’s: eric visch)