Wilskracht: voor wie vooruit wil !

(Top)sport, een carrière en je sociale leven. Dat vraagt soms veel van je lichaam. Het is fijn als je kan terugvallen op professionals die je helpen in balans te blijven. Of die te herwinnen als je haar even kwijt bent. Heren-1 en Dames-1 van VV Zaanstad maken daarom gebruik van Wilskracht fysiotherapie, al 7 jaar. Op zondag 5 januari bij de wedstrijd tussen Zaanstad heren-1 en Sliedrecht is Wilskracht dé wedstrijdsponsor.

Wilskracht begeleidt mensen die vooruit willen. Zowel sporters als supporters. Wij vertalen jouw doelstellingen en struikelpunten naar een effectieve aanpak, zodat weer vooruit kan.

Een afspraak is snel gemaakt. Mail naar info@wilskracht.nl of bel met 075-6224274.
Je vindt ons op Zaandijkerweg 4 in Wormerveer.

Meer informatie is te vinden op onze website www.wilskracht.nl

(bericht: Topvolleybal Zaanstad)