Wil jij samen met de Europese volleybaltop het veld op tijdens het EK Volleybal in Amsterdam?

Ben jij tussen de 10 en 15 jaar en heb jij samen met je teamgenoten er altijd al van gedroomd om in het middelpunt van de belangstelling te staan bij een wedstrijd van de Lange Mannen? Geef je dan snel op en wie weet loop jij dan met je teamgenoten binnenkort als spelersmascotte het veld van Sporthallen Zuid op tijdens het EK Volleybal 2019! Het leuke hieraan is dat je de sterspelers ontmoet en de gehele wedstrijd gratis mag kijken! Je ouders kunnen voor 50% korting ook een kaartje krijgen.

Je kunt je aanmelden via info@vvzaanstad.nl