Wedstrijdverslag Zaanstad MB 1

Teamfoto 2015 MB1Op donderdag 5 november speelden wij tegen de meiden van VCS. We hadden van te voren afgesproken om elk punt te vieren. We hadden de vorige wedstrijd van VCS verloren en zaten daarom met extra veel energie in ons vel omdat we graag wilden winnen. De eerste set ging super! We begonnen de set gelijk met volle overtuiging en de team spirit zat er goed in. In de eerste set was onze servicedruk heel hoog en met onder andere een mooie serviceserie van Tessa, wonnen deze set met gemak en het werd uiteindelijk 10 – 25.
In de tweede set begonnen we met een voorsprong. Daarna zakten we een beetje in en ging het niet meer zo goed. We werden ingehaald en vergaten om elk punt te vieren. We verloren deze set helaas met 25 – 20.
In de derde set ging het nog steeds niet lekker. We maakten veel eigen fouten en daardoor bleven we achter staan. We kwamen en bleven in een dip zitten en deze set verloren we met 25 – 19.
In de vierde set waren we weer bereid om te winnen. Het enthousiasme kwam weer terug, onze eigen fouten waren verdwenen en het was een bloedstollende set. Doordat wij zo enthousiast waren, wonnen wij deze set met 22 – 25.
Doordat het nu 2 – 2 stond betekende dat, dat we een vijfde set moesten spelen. In deze set waren we weer heel erg aan elkaar gewaagd en helaas verloren we deze set met 15 – 12. Dit betekende dat we deze wedstrijd met 3 – 2 hadden verloren. We hadden echt super lekker gespeeld en ik ben trots op wat wij hebben neergezet die avond.

Jessica Belvroy