Wedstrijdverslag MB1

Teamfoto 2015 MB1

Zaterdag 21 november hadden wij een wedstrijd tegen Amstelveen, 3-1 gewonnen.
Het was zonde van de 1ste set want die verloren we met 25 – 18, we moesten gewoon nog inkomen 🙂 ook speelden we nog een beetje voorzichtig en we moesten nog kijken waar de gaten zaten bij de tegenstander.
2de set hebben we wel gewonnen met 25 – 19, alsnog kwamen ze wel dicht bij de 25 punten.
Het ging wel beter dan de 1ste set en we waren meer enthousiast, we vierden ook meer als we een punt hadden gemaakt.
Bij de 3de en 4de set ging het al helemaal goed, we maakten weinig service fouten en serveerde moeilijk voor de tegenstander ook gingen we vaker slaan. De 4de set was wel heel spannend we dachten dat we bij de 25 punten klaar zouden zijn maar het ging nog door tot de 27 !
We moesten nog even door knokken, en het is ons ook gelukt 🙂

Geschreven door : Monica pires