Wedstrijdverslag MB1

Teamfoto 2015 MB1Zaterdag 10 december, de laatste wedstrijd van het halve seizoen en een hele belangrijke. We moesten 3 punten halen, dan zouden we tweede zijn en een poule hoger komen te spelen, zo niet dan zijn we derde en blijven we in dezelfde poule. We speelden tegen Croonenburg , waarvan we de vorige keer 3-1 van hadden gewonnen.
De eerste set gingen we er gelijk voor, enthousiast en niet te stoppen. De servesdruk was hoog, waardoor we de eerste set met 25-14 wonnen.
Tijdens de tweede en de derde set bleven we even enthousiast en was de servesdruk wederom hoog waardoor we de tweede set met 25-15 wonnen en de derde met 25-14.
 Doordat we de eerste drie sets wonnen, was het zeker dat we het volgende seizoen een poule hoger spelen. We waren zo opgelucht, dat we ze in de vierde niet meer onderdruk konden houden, waardoor we met 23-15 achterstonden. Dit was natuurlijk niet de bedoeling, hierdoor vroeg onze coach Ingerlise een time-out aan. We gingen de wedstrijd weer enthousiast in maar verloren de set uiteindelijk met 25-23.
We wonnen de wedstrijd, net zoals de vorige, met 3-1.

Coco de Brouwer