head1

Wedstrijdverslag dames 2 – 6 oktober

De eerste set ging gelijk op. We moesten er hard voor werken. Aan het eind van de set hebben we het verschil kunnen maken door een goede service van Masja, Kimberley had elke korte bal en Mirjam maakte de lange rally’s af met haar harde aanvallen in de hoek. We wonnen de eerste set met 20-25. 
 
In de tweede set begonnen we niet scherp. Met goede aanvallen aan de buitenkant haalde Simokos deze set binnen met 25-14. 
 
De derde set begonnen we zoals we geëindigd waren in set 2. We bouwden een achterstand op van 6 punten. Punt voor punt knokten we ons terug in de wedstrijd. De aanmoediging van de wisselspelers was in het veld sterk te horen. Romy kwam het veld in bij een stand van 17-20. Rosa serveerde ons terug de wedstrijd in. Aan het eind van de set hadden we de scheids tegen (eigenlijk de hele wedstrijd), maar we gaven niet op. Met killbloks van Jill en Elin haalde we de set binnen met 23-25. 
 
In de vierde set begonnen we sterk. We liepen al snel uit. Ruby scoorde harde ballen aan de buitenkant. We hadden een goede service druk en lieten Simokos niet meer in de wedstrijd komen. De laatste set wonnen we met 16-25. 
 
Ondanks een setje verlies hebben we met z’n allen heerlijk gegeten bij een shoarmatent in de buurt. Bedankt Derk! 
 
Volgende week spelen we thuis om 15.00 uur. Dan nemen we het op tegen Madjoe. We hopen jullie daar te zien! 
 
Klara, #4
Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU