Wedstrijdverslag Dames 2 – 24-11-2018

Vandaag speelden we tegen SOVOCO in Soest. Op deze feestelijke dag (Masja was jarig) hadden wij weer zin om er vol tegen aan te gaan. De eerste set begonnen we in de volgende opstelling: Masja, Roos, Mirjam, Ruby, Rosa, Jill, Kimberly. SOVOCO had veel servicedruk en gingen er vol in. Wij wisten helaas niet genoeg tegenstand te bieden en verloren deze set met 20-25.

De tweede set lukte het ons niet om ons niveau te halen. De meiden van SOVOCO scoorden veel vanaf de drie meter en ook hun blok stond goed. De derde set wisten we ons niveau gelukkig weer te halen. Met een paar mooie aanvallen van Mirjam en Ruby op de buitenkant en een service serie van Masja wisten we deze set te winnen met 25-19. Ook de vierde set bleken we aan elkaar gewaagd. Aan beide kanten werd er veel verdedigd en werd er een mooi niveau neergezet. Door 2 mooie aanvallen van Ruby en een goede service serie van Elin wisten we deze set met 25-23 te winnen. Dit voelde al als een grote overwinning na de eerste twee verloren sets.

We maakten ons klaar voor de 5e set. Helaas voerde SOVOCO de druk weer op en verloren wij deze set uiteindelijk met 12-15. Jammer genoeg konden we Masja geen 4 of 5 punten geven voor haar verjaardag, maar moesten we tevreden zijn met 2 punten. Door dit eerste verlies van dit seizoen staan wij nog 3 punten voor op de nummer 2 (Dinto). Op zaterdag 8 december spelen wij thuis tegen dit team. Dit zal een spannende en hopelijk spectaculaire wedstrijd worden. Komen jullie ons aanmoedigen?

Rosa de Viet