sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Wedstrijdschema Zaanstad-dag

Volgende week is het alweer zover: de Open Dag! Dit jaar zal het anders worden dan alle voorgaande jaren, maar dat mag de pret niet drukken.
Hier vinden jullie het wedstrijdschema:Officieel Wedstrijdschema

Wij vragen jullie om ook het protocol zelf goed door te lezen EN om het aan jullie tegenstander door te sturen. Met als belangrijkste punten: 

–          GEEN publiek mogelijk (met uitzondering van D1 en H1 waar aankomende week een inschrijflink online gezet wordt)

–          Er wordt een formulier neergelegd voor elke wedstrijd met het verzoek om alle namen van alle spelers, coaches, scheidsrechter(s) en tellers in te vullen. Dit ivm het contactonderzoek mocht              er plots een besmetting zijn. 

–          Kantine is DICHT, maar de mobiele bar wordt wel neergezet zodat het mogelijk is om drinken en snacks/broodjes te kopen.

–          Na de eigen wedstrijd is het verzoek om de hal te verlaten, MAAR er is een mogelijkheid om na de wedstrijd een drankje met je eigen team te doen en een plek uit te zoeken waar het mogelijk is om op afstand te zitten. 

Mochten er vragen zijn over het wedstrijdschema of over het coronaprotocol spreek dan één van ons: Bente Broekema, Gwyneth Kef, Carmen Bleeker, Bastiaan Meijering en André Triep. 

Het zal even wennen worden, maar laten we er samen het beste van maken! 

Tot 12 september!

Groetjes,

De Open Dag commissie 

(Foto: Zaanstaddag 2017, Eric Visch)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU