Wedstrijden 2021 uitgesteld

Nevobo stelt de resterende competitiewedstrijden in het kalenderjaar 2021 uit voor Topdivisie en lager

Dit geldt voor senioren- en jeugdcompetities, regionale en nationale bekertoernooien en CMV toernooien.
In principe zouden verenigingen de weekends kunnen gebruiken om teams te laten trainen, maar als je zoals VV Zaanstad geen thuisrondes in december hebt staan, zijn er geen zalen ingehuurd en zijn die in de weekends al verhuurd aan andere clubs/sporten.
Helaas vindt ook in Zaanlands West, net als voorgaande jaren, in de weekends in december en januari de hockeycompetitie plaats. Dit is al in september vastgelegd, dus onomkeerbaar. De enige vrije datum in december in ZW is zaterdag 4 december. Dit is al via trainers/aanvoerders gecommuniceerd om de interesse in een extra training te peilen.

Laten we hopen dat de regering 19 december met goed nieuws komt en we in januari weer kunnen volleyballen!

Bestuur VV Zaanstad