We gaan weer op kamp met de jeugd!

Na het daverende succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer op kamp met de jeugd van VV Zaanstad. Dit jaar gaan we van 8 t/m 10 mei 2020.

Het kamp is bedoeld voor CMV leden vanaf 8 jaar en alle A, B en C jeugdleden. Leden jonger dan 8 jaar in overleg met de organisatie.

Geef je z.s.m., maar uiterlijk 31 maart 2020, op door middel van een mail te sturen naar zaanstad.jeugdkamp@hotmail.com met je naam en geboortedatum.

Het kamp zal plaatsvinden van vrijdag 8 t/m zondag 10 mei 2020 op het terrein van Scouting Uitgeest. Er zal een spetterend activiteitenprogramma worden samengesteld, waarbij rekening zal worden gehouden met de verschillende leeftijden binnen de groep. Het kamp zal worden begeleid door enthousiaste leden van VV Zaanstad.

Voor het kamp zal een bijdrage van circa € 35,00 worden gevraagd. Wij hopen weer op veel inschrijvingen (VOL = VOL) om ook dit volleybalkamp van VV Zaanstad tot een groot succes te maken.

Wij hebben er weer super veel zin in!

Met sportieve groet,

De kampcommissie,