We gaan op vakantie en nemen mee … 5 punten!

15 februari, de wedstrijd tegen Thor stond op de planning. Al sinds september werd door ons geprobeerd deze wedstrijd te verplaatsen aangezien alle passerlopers zich dan in de Oostenrijkse sneeuw zouden begeven. Helaas werd hier door Thor slecht aan meegewerkt waardoor we met een krappe selectie in Bergambacht zouden verschijnen, of toch niet…

Jirrin en Luke wisten te regelen een dagje later te vertrekken voordat zij van hun welverdiende mochten gaan genieten en waren er dus toch bij. Eerst nog even een wedstrijdje winnen dan maar.

De god van de donder wist bij ons weinig ballen op de grond te krijgen. Het moest uit onze tenen komen en desondanks de sfeer wat beladen was (we waren immers gebrand 4-0 te winnen in deze barre situatie) wisten we toch alle sets naar ons toe te slepen. Set 1 t/m 3 gingen allen gelijk op, pas aan het eind van iedere set wisten wij een gaatje te slaan en wonnen wij toch redelijk eenvoudig. Set 3 leek nog even spannend te worden waarin wij 3 match points niet scoorde, gelukkig vond Thor het ook wel genoeg en mochten wij (na een fout service van de tegenpartij) met 25-23 toch de 3-0 overwinning op onze naam schrijven. In set 4 waren wij met service kanon Luke, goeie passes en service druk te sterk voor het Bergambachtse team en onze eerste 4-0 overwinning was een feit.

Met 19, 17, 23 en 19 punten voor de tegenstander hebben wij alle 5 punten mee terug kunnen nemen naar het vertrouwde Zaandam en Oostenrijk. Wat een heerlijk gevoel om zo op vakantie te gaan. Even 2 weken genieten van de rust en 7 maart nodigen wij jullie van harte uit ons te komen aanmoedigen in de Koog. Om 18.15 spelen wij tegen, drie keer raden, THOR. En we gaan ervoor opnieuw alle punten binnen Zaanstad te houden! Hopelijk tot dan.

Liefs Jirrin (#7)

(bericht: vv zaanstad; foto: eric visch)