sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

VV Zaanstad speler in nieuw topsportcentrum

topsporthal-vvzaanstad-websiteOp woensdag 1 juli zal de eerste paal geslagen worden van het nieuw te bouwen Topsportcentrum De Koog, een feestelijk moment en een enorme push voor het volleybal in de Zaanstreek.  Het nieuwe centrum zal onder meer een topsporthal bevatten waar Zaanstad-heren-1  zijn wedstrijden gaat spelen. Topcentrum De Koog komt vlak bij het station Koog Zaandijk en zal naar verwachting in de zomer van 2016 klaar zijn.

VV Zaanstad wordt naast de korfballers van KZ/Hiltex één van de vaste bespelers  van het nieuwe topsportcentrum. Voorzitter Bert Sombroek: “Voor onze verdere ontwikkeling als volleybalbolwerk is het topsportcentrum zeer belangrijk. Ten eerste komt er een accommodatie beschikbaar die wat betreft hoogte en ambiance geschikt is voor topvolleybal. De topsporthal wordt maar liefst 11 meter hoog, er komen tribunes voor veel publiek en ruimtes om sponsors te ontvangen. Aangezien het de intentie is dat alle teams in het topsportcentrum gaan spelen en gedeeltelijk trainen, komt er in onze eigen sporthal Zaanlands West meer ruimte voor breedtesport en onze nieuwe zitvolleybalafdeling. Daarbij vinden we het van groot belang dat het topsportcentrum zeer goed bereikbaar is met openbaar en eigen vervoer, zodat we onze regiofunctie als volleybalvereniging verder kunnen versterken.”

De combinatie Vaessen en MoederscheimMoonen Architects zorgt voor het ontwerp en de bouw van het nieuwe topsportcentrum De Koog  in Koog aan de Zaan. Het principe van een paviljoen vormt het uitgangspunt voor het ontwerp van het 6.000 m2 grote topsportcentrum, een vrijstaand, transparant volume met duidelijke zichtlijnen en een heldere organisatie. Het topsportcomplex gaat de nieuwe kern van het sportpark vormen in de luwte van snelweg A8 richting Assendelft.  VV Zaanstad is straks één van de trotse spelers in deze veelbelovende accommodatie.

(persbericht VV Zaanstad)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU