VV Zaanstad kiest nieuwe bestuursleden

Op de tussentijdse Algemene Ledenvergadering van VV Zaanstad op 8 juni hebben de aanwezige leden zich unaniem uitgesproken:

Als voorzitter is gekozen Angelique Kreulen en als bestuurslid technische zaken Helen Kaptein.

Beiden brengen een uitgebreide ervaring op zowel volleybal technisch als bestuurlijk niveau mee.
Voor een nadere kennismaking met beide dames verwijs ik naar de al eerder gepubliceerde berichten: Angelique  Helen

Op diezelfde vergadering zijn de afgetreden bestuursleden Kees de Haan, Martin Kaaijk en Frank Lemstra in het zonnetje gezet en benoemd tot Lid van Verdienste.
Gelukkig blijven alle drie actief binnen de vereniging. Martin als bestuurslid van de Stichting Volleyhal en Frank blijft zijn vele werkzaamheden rond de wedstrijden en trainingen uitvoeren. Kees blijft nog even als interim penningmeester actief tot er een nieuwe penningmeester is aangetreden. Hiervoor staat de vacature nog open en vraag ik iedereen dringend om eens om zich heen te kijken naar een geschikte kandidaat. vacature penningmeester vacature penningmeester

Verder is Bert Sombroek benoemd tot Erelid van VV Zaanstad.
Na bijna 20 jaar voorzitterschap en daarnaast nog veel meer werkzaamheden is dit natuurlijk een zeer terechte benoeming.
Ook Bert blijft betrokken bij de vereniging en heeft inmiddels ook plaats genomen in het bestuur van de Stichting Volleyhal.

Het huidige bestuur bestaat nu uit:

Voorzitter: Angelique Kreulen
Secretaris: Sandra Smit
Penningmeester: Vacature (Kees de Haan interim)
Bestuurslid Technisch zaken: Helen Kaptein
Bestuurslid Algemene zaken: Wim van der Weide.

Namens het bestuur wens ik iedereen een prettige vakantie en graag tot ziens in het nieuwe (hopelijk normale) seizoen.

Wim van der Weide