Vrijwilligersbijeenkomst: heel gezellig, mooie locatie

Afgelopen zaterdag 15 juni is bij Paviljoen Twiske de derde vrijwilligersbijeenkomst op rij gehouden. Een kleine 40 vrijwilligers hebben een gezellige middag gehad op een prachtige plek in natuurgebied Het Twiske. De catering was prima, en bij het weggaan kreeg iedereen een flesje wijn mee.

Bloemen en waarderende woorden waren er voor Lara Visch, die haar functie als secretaris wegens vertrek naar het buitenland moet neerleggen. Gelukkig is er een opvolgster gevonden in de persoon van Sandra Smit, die vooruitlopend op haar te verwachten benoeming in de Algemene Ledenvergadering alvast de taken waarneemt.

Nu we het toch over “taken” hebben: Eric Visch wordt ingaande komend seizoen communicatie-manager bij Heren 1, waar hij teammanager André Triep zal ondersteunen op het gebied van externe (dat deed hij al) en interne communicatie. Eric blijft gelukkig ook gewoon aan de vereniging verbonden, maar heeft een aantal van zijn vele werkzaamheden overgedragen.

Het is dan ook goed om te zien dat we een geweldige club vrijwilligers hebben, en dat er bij veranderingen steeds weer mensen opstaan die bereid zijn wat voor de club te doen. Want zonder vrijwilligers kan de club niet bestaan! Dank jullie wel voor jullie inzet!

(bericht: VV Zaanstad / Bert Sombroek)