sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Volleybalweekend in De Koog

Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent volleybal! Net als vorige week, spelen ook dit weekend weer veel Zaanstadteams in De Koog. 

Het Zaanse thuisspeelweekend begint zoals gewoonlijk op de vrijdagavond. Dit keer met wedstrijden van Dames 5, 6 en 7. Dames 7 staat 2e en speelt tegen de nummer 6 Clam Dycke D4. Bij de uitwedstrijd werden vier punten mee naar huis genomen, hopelijk lukt dat opnieuw. Met een wedstrijd minder en vijf punten achterstand op de nummer 1, ligt de eerste plek binnen handbereik. In de tweede ronde spelen alleen Heren 6 en 7. Ook Heren 6 staat er goed voor en gaat voor winst tegen de nummer 10, NIVO H2. 

Op zaterdagochtend gaan we verder met een aantal jeugdwedstrijden. De eerste ronde start om 10.30 uur met de MC1, MC2 en MB4. Om 12.30 uur spelen vervolgens de JA1 en MB3. Daarna is het de beurt aan Dames 2 en Dames 3. Dames 2 staat 4e en speelt tegen de nummer 2 Keistad. Met slechts drie punten verschil belooft dit een spannende wedstrijd te worden. Dames 3 staat nog steeds ver bovenaan met 14 voorsprong op de nummer 2 en speelt tegen de nummer 9 VCH D1. 

Om 16.15 uur spelen Heren 2 en Dames 4. Dames 4 kan alle punten goed gebruiken en gaat voor de winst tegen de nummer 12 Spaarnestad D6. Heren 2 bezet de derde plek en speelt dit weekend tegen de nummer 5 VCV. 

Daarna, om 18.15 uur, spelen Dames 1, Heren 3 en MA1. Na de 4-0 winst van Heren 3 vorige week hopen ze hun eerste positie te verstevigen. MA1 gaat voor de tweede winst in de Topklasse. 

Na een goede start van 2020 voor Dames 1 tegen Ledub (3-1 winst) gaan de dames voor revanche tegen de nummer 3 VCN D2. De uitwedstrijd in Capelle ging met 3-1 verloren, en zoals dames 1 zelf zegt ‘hebben ze nog een appeltje met VCN te schillen’. Valt het kwartje nu wel de goede kant op?

Niet alle teams spelen thuis. Vrijdagavond speelt Heren 4 in Wervershoof. Zaterdag speelt de JC1 in Dordrecht, de MB1 in Alkmaar, de MA2 in Krommenie en de MB4 in Wormer. Ook Heren 1 mag een (lange) reis maken. Zij spelen zaterdag om 20.30 uur in Doetinchem tegen de huidige nummer 3 op de ranglijst Active Living Orion.

Heel veel succes voor alle teams!

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU