Rabobank Talenttraining

Rabobank Volleybalschool Zaanstreek zal in het seizoen  2019/2020 in gewijzigde opzet worden voortgezet als de Rabobank Talenttraining. Talenten die graag extra willen trainen op zondag in Zaanlands West kunnen dat laten weten waarna er gekeken zal worden of er plek is in een geschikte trainingsgroep of dat er een nieuwe trainingsgroep gevormd kan worden. De groepen worden samengesteld op een combinatie van jongens/meisjes, leeftijd en talent. Ook is het belangrijk dat er een kwalitatief goede trainer beschikbaar is.

De trainingen zijn primair bedoeld voor de jeugdleden van VV Zaanstad, maar staan ook open voor jeugdleden van andere volleybalverenigingen in Noord-Holland. Volleybaltrainers die een bijdrage willen aan talentontwikkeling worden ook met nadruk gevraagd om te reageren. De trainingen zullen plaatsvinden op zondagen van oktober 2019 tot en met april 2020. Gedurende deze periode is er ruimte om nieuwe groepen te vormen.

Inmiddels begint de eerste groep gestalte te krijgen: talentvolle meiden in de leeftijd 15-17 jaar met als trainer Vincent Pirovano.

Heb je belangstelling als niet jeugdlid van VV Zaanstad? Stuur dan een email naar: rabobanktalenttraining@vvzaanstad.nl

De jeugdleden van VV Zaanstad zijn aan het begin van het seizoen al uitgenodigd door de jeugdcommissie.