Volleybal voorlopig grotendeels plat

Helaas – het lag natuurlijk de laatste dagen al in de lijn der verwachtingen – is het na de persconferentie van dinsdag 13 oktober duidelijk geworden dat het volleybal de komende vier weken grotendeels plat ligt als gevolg van de corona pandemie. Zowel bij de senioren als bij de jeugd gaan alle wedstrijden niet door. Alleen de jeugd mag nog wel trainen. Alle gevolgen zijn te vinden op de website van de nevobo (www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/10/13/volledige-competitie-tijdelijk-stilgelegd).

Voor zowel alle spelende leden, vrijwilligers, supporters en de club heel jammer, maar gezien de situatie rond de verspreiding van het virus begrijpelijk. Blijf onder tussen bewegen en vooral ook gezond. Zodra er ontwikkelingen zijn rond het volleybal brengen we jullie op de hoogte. Mocht je vragen hebben, stuur dan een email naar corona@vvzaanstad.nl.

Het bestuur van VV Zaanstad