Vol thuisprogramma met een uit spelend vlaggenschip

Deze vrijdag en zaterdag is het weer een heel vol thuisprogramma met een groot aantal interessante wedstrijden. Direct op vrijdagavond allebei om 21.15 twee derby’s met de buren van Compean. Heren-4 speelt tegen Compaen-2 met bij Compaen onder andere Ralf Muijs. Tegelijkertijd dus speelt Heren-5 tegen Compaen-3 met aan Compaen-zijde juist ja …. trainer/coach van Zaanstad heren-1: Sandor Rieuwers. Verder in deze wedstrijd bij Zaanstad-h5 Rob Bredebeke, die ook weer gespeeld heeft voor Compean, tegen zijn zoon Bram die uitkomt van Compaen-3. Mooie zaanse confrontaties dus op de vrijdagavond in De Koog.

Op zaterdag gaat het programma dan verder, en hoe. Direct om 9.00 uur spelen de zaanstad-jongens-C1 om het kampioenschap tegen Madjoe C1. MB2 speelt om 11.00 uur en is al kampioen, gefeliciteerd meiden! Om 13.00 uur spelen naast elkaar: Zaanstad MB1 tegen …. Compaen MB1, een wedstrijd tussen de nummer-1 en de nummer-2 in de hoofdklasse. Daarnaast speelt Zaanstad-D3 (zelf vierde) tegen de koploper Dinto-2. Om 15.00 treden vervolgens onze coryfeeën van Zaanstad-dames-2 – koploper in de derde divisie – tegen Dinto-1, de nummer twee. Een onvervalste topper dus en Zaandstad-dames-2 zal ongetwijfeld revanche willen nemen na het eerste verlies in deze competitie twee weken geleden.

Tot slot van deze lange dag zal heren-2 weer punten willen pakken dit keer tegen Voerendaal en speelt Merkala Zaanstad d1 tegen het tweede dames team van Sliedrecht. Alhoewel Sliedrecht twee staat kan dat nog wel eens een  zeer interessante wedstrijd worden aangezien Zaanstad juist in confrontaties tegen hoog geplaatste ploegen in het verleden nog wel eens voor een verassing heeft gezorgd.

En dan is de koek nog niet op want ons vlaggenschip Zaanstad heren-1 speelt zaterdagavond de uitermate belangrijke uitwedstrijd tegen SSS. Deze wedstrijd zal een half uur later beginnen dan gepland en heeft nu een aanvangstijd van 20.00. Barneveld ligt minder dan een uur van Zaanstad en het team kan alle steun gebruiken in haar strijd om de punten mee naar huis te nemen.

Heel veel speel- en kijkplezier dit weekend!

(bericht: vv zaanstad)