Vivaldi Notarissen wedstrijdsponsor Zaanstad-Dynamo

Vivaldi notarissen is zaterdag 1 februari één van de wedstrijdsponsoren  bij Zaanstad tegen Draisma Dynamo #eredivisievolleybal. De wedstrijd wordt gespeeld in Topsportcentrum De Koog om 20.00 uur. Vivaldi notarissen is al enkele jaren sponsor bij VV Zaanstad. Dit notariskantoor in Zaanstad kan u van dienst zijn bij:

1. Hypotheekakte en transportakte eigen woning

2. Standaard samenlevingscontract en standaard testamenten

We onderscheiden ons door direct contact, scherpe tarieven, betrouwbaarheid en u betaalt alleen voor extra werkzaamheden indien deze noodzakelijk zijn.

U kunt voor het opstellen van de akten contact opnemen met onze vestiging in Zaandijk bereikbaar op zaanstad@vivaldinotarissen.nl. Vivaldi notarissen heeft ook vestigingen in Alkmaar; Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend.

Meer weten? Ga naar www.vivaldinotarissen.nl of bel ons op 075 – 64 70 570