head1

Visserslatijn

IJmuiden. 
Een plaats die ik ken als visafslag, visindustrie en een zeepier die kleiner is dan de pier aan de noordkant in wijk aan zee. Hoe verrassend is het dan als we afstevenen op de prachtige sporthal waar we voor anker gaan om te volleyballen tegen Smashing Velsen. 19.00 van start dus 18.30 inslaan. Helaas liepen we voor de fok. Eerst voetbal daarna waren wij aan de beurt. 

Met drie wissels mochten we aan de gang. Normaliter komen we op dreef naarmate de wedstrijd vordert. Helaas was onze eerste set nu de beste en die ging met 25-14 verloren. Ondanks een enthousiast team, toeschouwers en begeleiders wilde het niet vlotten, we konden niet tegen de Velsenaren op. Zelfs een vitaminestoot in de vorm van fruit (moeder Paul) konden de bakens niet verzetten. Ouderwetse opstelling, nieuwe opstelling; het tij werd niet gekeerd. Op de trainingen gaat het vaak prima en denk dat we snel de kaap te boven zijn.


18 november om 09.00 komen ze naar ons vlaggenschip en gaan we ze kielhalen en laten die Velsenaren eens achter het net vissen. 

J.Hoogenboom

 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU