Twee teams zaterdag in halve finale NOJK

Morgen, zaterdag 15 februari, staan de halve finales van het NOJK op het programma. Na de voorrondes zijn er nog twee Zaanstadteams in de race. De J-CMV6 speelt in sporthal De Kruisboogin Houten tegen Sliedrecht Sport en Spaarnestad. Meisjes B speelt in sporthal de Spil in Nieuwleusen tegen Lycurgus, VC Sneek, Wesseling DOK en LEDnovate Eacht Stars.

De acht beste jongens- en meidenteams in de vier leeftijdscategorieën, zullen doorstromen naar de grote finale in regio Zuid, op zaterdag 11 april.

Maak er mooie kampioenschappen van!

De wedstrijdprogramma’s van de J-CMV en Meisjes B zijn te vinden in de app en op de website volleybal.nl:
Wedstrijdprogramma J-CMV
Wedstrijdprogramma MB

Meer lezen over het NOJK kun je op (hier vind je zeker altijd de meest up-to-date informatie)
www.nevobo.nl/wedstrijdsport/zaalvolleybal/nojk-en-ngjk/

Teamindeling
Download de teamindeling NOJK (pdf)