TRAINERS GEZOCHT!

Beste ouders/verzorgers, leden en volleyballers,

Zoals het er nu naar uitziet is de kans zeer groot dat wij volgend seizoen eindelijk weer lekker kunnen volleyballen! Niet alleen wij zelf, maar met name onze fanatieke jeugdleden kunnen niet wachten om weer te beginnen! Voor de maandagavond en de woensdagavond zijn wij nog opzoek naar minstens zulke fanatieke en enthousiaste trainers. Wil jij jouw kennis en vaardigheden binnen het volleybalgebied doorgeven aan de jeugd, of lijkt het jou een leuke uitdaging om samen met een team vooruitgang te boeken in de competitie? Stuur dan een berichtje naar jeugd@vvzaanstad.nl en laat ons weten dat je geïnteresseerd bent! En dan kunnen wij hopelijk na de zomervakantie allemaal weer als vanouds beginnen met trainen en er een top seizoen van maken!!

Namens de JC
Kim Woudenberg