Toewan in de spotlight bij Zaanstad-Taurus

Zaterdag bij de thuiswedstrijd Zaanstad tegen Taurus staat Toewan – grafische communicatie als sponsor in de spotlight. Natuurlijk weten veel mensen dat ondergetekende Eric Visch achter Toewan zit, maar er zijn ook nog heel wat mensen die dat niet weten.  Voor en achter de schermen ben ik dit seizoen bij Zaanstad met nadruk bezig met heren-1. Naar buiten toe als verantwoordelijke voor alle pr en heel veel foto’s. Minder zichtbaar ben ik actief als ‘haarlemmerolie’ in de organisatie en verbinder tussen spelersgroep, staf en bestuur.

Tegen Taurus zaterdag een belangrijke zespunten-wedstrijd. Uiteindelijk gaat het om handhaving of de weg nu loopt via de play-offs of de play-outs. En het team verdient het om in de eredivisie te blijven, zodat we ook volgend seizoen weer van eredivisievolleybal kunnen genieten in de Zaanstreek. Succes mannen!

En wat is dan Toewan? Toewan maakt een hele reeks communicatiemiddelen van hoge kwaliteit en zorgt er voor dat ze gaan werken. Denk daarbij aan logo’s, huisstijlen, brochures, flyers, posters, websites, digitale presentaties, nieuwsbrieven, social media enz. Belangrijk vinden we dat in een concept past en een geheel wordt, dat het communicatiemiddelen zijn die elkaar versterken en dat er een plan achter zit om de communicatiemiddelen gericht in te zetten. Uiteindelijk is een belangrijke factor in het succes altijd de uitvoering. We ondersteunen daar graag in!

Meer weten over Toewan? Neem een kijkje op www.toewan.nl. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via eric@toewan.nl /06-25301973 … of schiet me aan de zaal.

#Toewan #EricVisch #Wedstrijdsponsor

(bericht: Topvolleybal Zaanstad)