head1

Toernooi volleybalscholen regio West groot succes!

merel-volleybalschoolVoor het eerst in de geschiedenis vond in topsportcentrum De Koog het jaarlijkse toernooi van zes volleybalscholen in de regio West plaats. Het was een indrukwekkend gezicht hoe de hele dag in twee aaneengesloten hallen zo’n 200 talenten in de leeftijd variërend van 9 tot 18 jaar hun wedstrijden speelden.

Natuurlijk deden de teams van de Rabobank Volleybalschool Zaanstreek eo ook mee, dit jaar overigens alleen met meisjesteams. Volgend seizoen willen we ook graag weer jongensgroepen hebben. In de trainingen gedurende het seizoen hadden de kinderen van de cmv, C- en B-teams onder leiding van Luke, Merel, Daniel en Amber vooral de technische en fysiek aspecten geoefend. In de laatste trainingen was ook aandacht besteed aan spelsystemen bij de C- en B-jeugd. Vooral Merel moest alle zeilen bijzetten om haar speelsters op de goede plek te krijgen. Onder toeziend oog van maestro Koos Klein – oud-trainer van jeugd-oranje en begeleider van de trainers van Zaanse volleybalschool – leverde dat een aantal hilarische momenten op, maar het is gelukkig allemaal goed gekomen. Al met al een prachtige dag en een reclame voor het jeugdvolleybal.

Wil je hier volgend jaar ook bij zijn? Dat kan door je aan te melden bij Rabobank Volleybalschool. Je bent van harte welkom!

rabobank-volleybalschool-16-17

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU