head1

Teamweekend Dames 1

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover hét teamweekend van Dames 1. Sommige waren zenuwachtig en andere hadden er gewoon zin in. Maar eerst moesten we onze wereldreis naar Tilburg beginnen. Na 2 uur op de weg met heel veel file en de TomTom van Lisa kwamen we aan bij Sportcomplex T-kwadraat. Iets vertraagd begonnen we met het inspelen maar eerst nog een leuke teamfoto.
 
De wedstrijd ging beginnen..
We verloren de eerste set maar bleven er niet te lang mee zitten. De tweede set wonnen we! We verloren helaas de wedstrijd 4-2, maar worden steeds meer op elkaar ingespeeld. Dat was niet het enige verlies van onze wedstrijd in Tilburg ook verloren we de strijd van het betaald parkeren, met als gevolg een mooie bon. 
 
We gingen door naar de Stayokay in Dordrecht en daar kon de teambuilding echt beginnen. Teambuilding is natuurlijk niks zonder eten dus gingen we eerst naar pizzeria. Daarna begonnen we met de echte kroegentocht door het grote ‘Dord’. We eindigden in de Kazerne, waar het allemaal gebeurde. Daniël in de paal…en Luke heel veel gratis drankjes. Vincent aan de shotjes. Broekema en de tequila. Een leuke avond met zeker veel teambuilding. 
Eenmaal naar huis kwamen we erachter dat het al half 5 was. Irene wilde nog heel graag douchen, en stapte onder douche met haar kleren aan. Kan gewoon.
 
De volgende ochtend allemaal om 10.00 uur aan het ontbijt, fris en fruitig.. Na het ontbijt begonnen we redelijk brak aan het grote bitterballenspel. Na een periode van ontnuchtering konden we naar de kartbaan. Onze snelle Fiona was hier de beste van de eerste groep en Jirrin was de snelste in de tweede groep. Femke heeft wat minder met het karten en dacht eigenlijk dat ze in de botsauto’s zat. Na het karten konden we onze wereldreis terug naar Zaandam beginnen, maar eerst nog wat topsportvoer bij de MacDonalds. 
 
Een weekend vol leuke herinneringen en een klein beetje volleybal🏐

 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU