sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Teambuilding Day bij MC3

De MC3-dames zijn vanaf januari 2018 over van de CMV naar de C in een gedeeltelijk nieuwe teamsamenstelling. Marieke bedacht een Teambuilding Day om in een gezellige sfeer elkaar beter en op een andere manier te leren kennen.
 
Met opdrachten hebben we naar elkaar geluisterd, elkaar complimenten gemaakt, geleerd op elkaar te vertrouwen, geduld naar elkaar te bewaren en met elkaar samen te werken. Het zijn toppertjes hoor, die meiden. Met een lach op het gezicht, in alle vrolijkheid en steeds wisselende samenstellingen voltooiden de dames succesvol alle opdrachten.
 
Afsluitend organiseerden de dames samen als team hun eigen diner met bij elkaar gewonnen geld van de opdrachten. OK, bij de voeding kunnen we ons verbeteren en is een aandachtspunt. MC3 zoekt om die reden per direct een gratis voedingsconsulent op fulltime basis, want de keuzes waren: zelfgemaakte pizza, patat en ijs met slagroom.
 
OK, OK, You can’t have it all at once… 😉
 
Bedankt dames, want wat hebben jullie er met elkaar een feestje van weten te maken! Té leuk om te mogen regelen en organiseren voor enthousiaste dames als jullie.
 
Groetjes,
Marieke en Edwin
Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU