Survival in het Berkenbos

Teambuilding Zaanstad heren1

Zaterdagavond 8 september, direct na de oefenwedstrijd tegen Taurus werden de spelers naar de donkere bossen van Austerlitz geleid. Thema: zorg voor je team. Dat betekent dat we samen een onderdak bouwen, eten bereiden op kampvuur en speciale opdrachten doen. Dit avontuur was voor de meesten een grote verrassing en voor sommigen niet te geloven…

Maar als team zijn we in 15 uur volledig in de natuur ontzettend naar elkaar gegroeid. En wat hebben we heerlijk geslapen in het zelfgemaakte 5 sterrenhotel. En wat hebben we die kippen, die we in het bos tegenkwam en, heerlijk gegrild op ons kampvuur. En wat hebben we ontzettend goede bakkers in ons team; van een beetje meel en water tot heerlijke stokbroden. En dan dat gekookte eitje erbij; precies 5 minuten en dan schrikken.

Het zondagochtendontbijt zal nooit meer hetzelfde zijn… Na de koffie werd het tijd voor de speciale opdrachten. Kwaliteiten en valkuilen benoemen van de spelers zorgde voor inzicht in de persoon. Vervolgens moest van palen de piramide van Austerlitz gebouwd worden waar 4 personen 1 minuut op konden blijven staan. Daarna een wedstrijd: de (snel)wandelende A. Hier bleek weer dat de laatsten zullen de eersten zijn. Ten slotte nog een laatste bakkie leut als afsluiting van onze teamarts Gerard. Het was mooi geweest. Teambuilding in het Berkenbos. Goed gedaan mannen. Je bent een team als… je altijd een team bent.