sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Staf en selectie Zaanstad-heren-1 compleet

Met het aanstellen van het viermanschap René Leeflang, Paul de Winter, Hendrik-Jan de Jong en Jeroen Nol heeft de staf van het eerste heren-team een volledig nieuwe invulling gekregen. René Leeflang – net als Paul de Winter afgelopen seizoen betrokken bij het eerste dames-team van Zaanstad – zal als hoofdtrainer/coach komende seizoen de lijnen uitzetten.

René Leeflang en Paul de Winter gaven eerder aan te stoppen als trainer/coach na dit abrupt afgebroken seizoen, omdat het soms moeilijk te combineren is met hun drukke andere werkzaamheden. Leeflang: “Met deze uitgebreide staf is  het allemaal wat beter te behappen dan vorig seizoen toen ik alles samen met Paul moest doen. Met Hendrik-Jan en Jeroen er bij, is het vele handen maken licht werk en kan je alles ook veel flexibeler invullen. Zo zal bijvoorbeeld Jeroen ook een aantal wedstrijden coachen. Vandaar dat ik er toch weer ben in gestapt.”

Inmiddels is de selectie voor volgend seizoen ook verder uitgebreid. Van VCV komt over diagonaal Timo Terlouw. Niels van Oeffel en Lorenzo Rampersad stromen door uit het tweede heren-team en maken de spelersgroep compleet. Leeflang: “Ik heb nog niet de gelegenheid gehad om kennis te maken met de groep, maar het ziet er goed uit. Voordeel is natuurlijk dat Paul en ik vorig seizoen ook al bij de club rondliepen en Jeroen Nol kent alle spelers natuurlijk heel goed. Het is een groep met veel ervaring en een aantal jonge talenten, een mooie mix dus. We gaan er alles aan doen als staf om met dit team er wat moois van te maken.” Overigens heeft Max van Straten er na één seizoen voor gekozen om te gaan spelen bij Protos in Utrecht. We wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.

Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Zaanstad is zeer content met de invulling van staf en team en ziet het komende seizoen dan ook met vertrouwen tegemoet. Hopelijk kan er dan vanaf september weer gevolleybald worden in de zaal om er een mooi Topdivisie-seizoen van te maken.

(bericht: VV Zaanstad; foto René Leeflang – aangeleverd)

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU