Ook sponsor worden?

Zakelijk platform bij volleybalvereniging Zaanstad.

Bekijk sponsorpresentatie op slideshare

Download de sponsorpresentatie (PDF)

De professionalisering van vv Zaanstad is in 2012 ingezet door het inzetten van een stichting die tot doel heeft de 1e teams van af topdivisie te financieren, organiseren en te faciliteren. Deze stichting “Stichting Topvolleybal Zaanstad” werft fondsen, sponsoring en is gestart met een businessclub. De stichting. STZ runt het team van heren één, dat uitkomt in de eredivisie.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en een aantal leden die een aantal cruciale taken vervult. Een aantal van deze taken zijn onder andere, technische-, facilitaire-, en commerciële zaken. De communicatie wordt door een enthousiast team verzorg voor de gehele vereniging.

Onze ambities zijn vast gelegd in een beleidsplan met goed gedefinieerde doelstellingen. Één van de doelstellingen is een herkenbaar eredivisie team opbouwen met jeugd uit de eigen jeugdopleiding en zoveel mogelijk regionale spelers. Na de promotie in 2017 naar de eredivisie is als ambitie neergelegd om binnen drie jaar te gaan spelen om de eerste vijf plaatsen van de Nederlandse Volleybal competitie. VV Zaanstad leidt al vele jaren haar jeugd op volgens een “jeugd opleidingsplan”. Om dit plan tot uitvoering te brengen staan goede trainers ter beschikking dit voort komen uit onze top teams.

VV Zaanstad is door gemeente Zaanstad aangemerkt als één van de topsportverenigingen van de gemeente speelt sinds 2016 in het nieuwe professionele Topsportcentrum De Koog. Deze sporthal is voorzien van alle benodigde faciliteiten om op hoog niveau topsport te kunnen bedrijven.

Wij kunnen voor bedrijven een grote toegevoegde waarde  zijn. Afhankelijk van het door een sponsor gekozen zakelijke pakket verzorgen wij de afgesproken exposure. Tevens zijn wij bereid met onze zakelijke partners te kijken naar acties zodat de omzet verhoogd kan worden. U kunt rekenen op onze bijdrage aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Als zakelijke partner van VV Zaanstad kunt u rekenen op een vip behandeling van hoge kwaliteit.

Bij de wedstrijden van heren 1 heeft u de mogelijkheid om samen met uw partner of gezin te genieten van een heerlijk avondje topsport. Tevens organiseren we in het seizoen een aantal gezellige zakelijke bijeenkomsten waar u, in aanwezigheid van de spelers, uitgebreid wordt bij gepraat over het reilen en zijlen van het team. Tevens kunt u onder het genot van een drankje en een hapje uw mede sponsoren ontmoeten.

Wilt u alles rustig nalezen? Download de sponsorpresentatie VV Zaanstad (PDF)

Martin Kaaijk

Commercie

Email:  m.a.m.kaaijk@online.nl