Sponsoring

Club van 50+

Onze vereniging wil graag dat haar leden met goed materiaal werken. Zo zijn er elk jaar weer nieuwe ballen, netten, telborden enz. nodig. Velen dragen Zaanstad een warm hart toe. Je kan deze blijk van waardering concreet maken door lid te worden van ‘De Club van 50’. Je betaalt per jaar 50 euro en je krijgt hieronder een vermelding op de website en op het grote scherm in de kantine!

Ook lid worden van ‘De Club van 50+’?

Ook lid worden van ‘De Club van 50’? Vul hieronder het inschrijfformulier in. Een email naar penningmeester@vvzaanstad.nl kan natuurlijk ook.

Je kan lid worden als persoon, familie, team, bedrijf enz.

Club van 50

Inschrijfformulier Club van 50

"*" geeft vereiste velden aan

Ondergetekende wil Volleybalvereniging Zaanstad ondersteunen door lid te worden van de “Club van 50+”. Met dit lidmaatschap doet u een jaarlijkse donatie van minimaal 50 euro. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur en is jaarlijks opzegbaar door een mail te sturen aan ledenadministratie@vvzaanstad.nl. Door van uw bijdrage een periodieke gift te maken (minimaal 5 jaar), is de bijdrage ook fiscaal gunstig. Ongeveer 37% is aftrekbaar van de belasting. Als u van deze gunstige regeling gebruik wilt maken kunt u dat hieronder aangeven en zorgt onze penningmeester voor het juiste contract
bedrag*
Vul hier het jaarlijkse bedrag in (minimaal € 50,-)
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.