Sponsoring

Club van 50

Onze vereniging wil graag dat haar leden met goed materiaal werken. Zo zijn er elk jaar weer nieuwe ballen, netten, telborden enz. nodig. Velen dragen Zaanstad een warm hart toe. Je kan deze blijk van waardering concreet maken door lid te worden van ‘De Club van 50’. Je betaalt per jaar 50 euro en je krijgt hieronder een vermelding op de website en op het grote scherm in de kantine!

Ook lid worden van ‘De Club van 50’?

Ook lid worden van ‘De Club van 50’? Vul hieronder het inschrijfformulier in. Een email naar info@vvzaanstad.nl kan natuurlijk ook.

Door van uw bijdrage een periodieke gift te maken (minimaal 5 jaar), is de bijdrage ook fiscaal gunstig. Als u dit wenst kunt u een overeenkomst invullen en laten ondertekenen door onze penningmeester. Dit formulier is hier te downloaden.

Je kan lid worden als persoon, familie, team, bedrijf enz.

Club van 50

Inschrijfformulier Club van 50

"*" geeft vereiste velden aan

Ondergetekende wil Volleybalvereniging Zaanstad ondersteunen door lid te worden van de “Club van 50”. Dit lidmaatschap kost minimaal 50 euro per jaar, te voldoen op basis van een aan het lid te sturen factuur. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur en is jaarlijks opzegbaar door een mail te sturen aan ledenadmin@vvzaanstad.nl.
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie gingen je voor?

Aad Berkeljon
Barry Sombroek/Karin Dekker
Henk de Reus
Simon Woldhuis
Familie schut
Kees de Haan
Wim van der Weide
Tineke Dekker
Frank Post
Toewan/Eric Visch
Angelique en Han Kreulen
Massagepraktijk Adrie Spils
Stefan Triep Hosting Industries
Familie De Brouwer
Team Heren-1
Nienke Schooneveld
Daniël Homburg
Connie Bleeker