Club van 50

Onze vereniging wil graag dat haar leden met goed materiaal werken. Zo zijn er elk jaar weer nieuwe ballen, netten, telborden enz. nodig. Velen dragen Zaanstad een warm hart toe. Je kan deze blijk van waardering concreet maken door lid te worden van ‘De Club van 50’. Je betaalt per jaar 50 euro en je krijgt hieronder een vermelding op de website en op het grote scherm in de kantine!

Ook lid worden van ‘De Club van 50’?

Ook lid worden van ‘De Club van 50’? Download dan het Inschrijfformulier Club van 50 Een email naar info@vvzaanstad.nl kan natuurlijk ook.

Door van uw bijdrage een periodieke gift te maken (minimaal 5 jaar), is de bijdrage ook fiscaal gunstig. Als u dit wenst kunt u een overeenkomst invullen en laten ondertekenen door onze penningmeester. Dit formulier is hier te downloaden.

Je kan lid worden als persoon, familie, team, bedrijf enz.

Wie gingen je voor?

Aad Berkeljon