Sponsoren gezocht voor spandoeken

En wat voor spandoeken …. binnenkort komen er op wedstrijddagen van Zaanstad-heren-1 twee supergrote spandoeken te hangen. Daarnaast zal gekeken worden om deze spandoeken ook op andere momenten in de breedtesporthal een plek te geven. En als we groot zeggen, dan bedoelen we ook groot: maar liefst 8,50 meter breed en 5 meter hoog. Op deze spandoeken de verenigingsfoto’s zoals die gemaakt zijn op de Zaanstad-dag van dit jaar.

Deze spandoeken geven nieuwe mogelijkheden voor sponsoren. Links en rechts op de spandoeken komt een kolom met sponsorvlakken, per stuk 90 cm en 45 cm hoog. De kosten zijn:

• Overeenkomst voor 3 jaar:€ 100,– per jaar (geen BTW)
  • Overeenkomst voor 1 jaar: € 125,– per jaar (geen BTW)

We hebben nu nog sponsorvlakken over, maar het gaat hard. Meer informatie of meedoen? Neem snel contact op met Martin Kaaijk via m.kaaijk@swartetb.nl of (06)-54923129