Seizoen verslag N5.2

De eerste helft van het volleybalseizoen zit erop. En wat voor helft.n5.2a
Ik kan je vertellen dat dit team echte vechters zijn.
Wat kan je dan trots zijn op je/onze meiden.
We zijn zeker het team die het minst scoren. Maar wel met de meeste groei.
Jawel vandaag was het zelfs onze tweede set die we hebben gewonnen. Yeahhh en geloof mij dat voelt als zo een ongelooflijke overwinning.

Maar waarom dan toch zo trots op deze meiden.
Ze zijn zo ontzettend gegroeid in zo een korte tijd. Laura en Yannick hadden zelfs nog niet eerder op volleyballen gezeten. Manou Chanel en Senna zaten vorig jaar in Nivea 4 maar Manou niet in hetzelfde team. Dus we kunnen wel zeggen dat dit hele nieuwe team toch echt even heeft moeten wennen aan elkaar. En ondanks al het verlies spelen ze echt met groots plezier en vechtlust.

Het maakt het allemaal nog eens meer compleet dat alle ouders zo ontzettend fanatiek meeleven en aanmoedigen. Het waren vandaag twee spannende wedstrijden aangezien we nog nooit zo dichtbij qua puntentelling zaten.

OP naar het volgende seizoen waarin ik als coach het volste vertrouwen heb dat met onze top trainers Bas en Edwin we de andere teams kunnen laten zien dat we ook kunnen winnen.

Tik tak Boem we worden Kampioen… voor mij zijn jullie dit al en ik weet zeker dat jullie dat ooit ook zullen worden….

Kitty Willemse

n52w

Hallo, ik ben Yaniek, ik ben 11 jaar en ik woon in Zaandam. Ik zit sinds januari 2016 op volleybal en sinds september speel ik competitie in team N5.2 van VV Zaanstad. Mijn teamleden heten: Manou, Chanel, Senna en Laura. Eerst moesten nog een team worden en verloren we bijna alles maar sinds januari gaat het super en winnen we juist bijna iedere wedstrijd! Ik vind het mega leuk en wil hierbij de volgende mensen bedanken: mijn teamgenootjes, onze trainers Edwin en Bas en onze coach Kitty.