Sandor Rieuwers kijkt uit naar eerste wedstrijd voor eigen publiek

Als nieuwe trainer/coach van het eerste herenteam van Zaanstad kijkt Sandor Rieuwers uit naar de eerste thuiswedstrijd as zaterdag tegen Advisie/SSS:

“Thuis spelen voor eigen publiek blijft altijd iets bijzonders. Zoals ik het Zaanse publiek ken houden de mensen van een kwalitatief goede pot volleybal. We willen de mensen graag op een mooie wedstrijd trakteren en rekenen op een goede sfeer in de hal, waarbij het publiek pal achter ons eigen team staat. Daarbij verwacht ik dat het publiek ook waardering heeft voor mooie acties van de tegenstanders en respect zal tonen voor beslissingen van de scheidsrechter. Natuurlijk hoef je het niet altijd eens te zijn met een beslissing en mag je dat ook best laten blijken, als het maar nooit persoonlijk wordt. De scheidsrechter is ook een mens en staat toch maar elke week weer op de bok. Juist in de ‘week van de scheidsrechters’ verdienen zij extra waardering en respect.”

Tot slot geeft Sandor aan dat de spelers staan te popelen om voor eigen publiek te vlammen: “Met z’n allen maken we er een mooie avond van!”

dav