Rob van Dijk benoemd tot Lid van Verdienste

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 22 december is Rob van Dijk benoemd tot lid van verdienste van VV Zaanstad.

Vele jaren heeft Rob allerlei werkzaamheden verricht voor onze vereniging, waaronder de organisatie van de Vriendenloterij en de Grote Clubactie. Mede door zijn inspanningen heeft dit in de loop der jaren een groot bedrag opgeleverd!

Ook zijn vele werk  voor de stichting volleyhal (kantine) is voor het bestuur aanleiding geweest om Rob voor te dragen als Lid van Verdienste.
Deze voordracht werd met algemene stemmen van de ALV goedgekeurd. Voorzitter Bert Sombroek overhandigde hem een cadeaubon. Namens het bestuur nogmaals bedankt Rob!

Foto: Eric Visch