Rabobank Zaanstreek wedstrijdsponsor

Aanstaande zaterdagavond 12 oktober speelt VV Zaanstad heren-1 de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Advisie/SSS met als wedstrijdsponsor onze hoofdsponsor Rabobank Zaanstreek. De wedstrijd begint om 20.00 uur en wordt gespeeld in Topsportcentrum De Koog. Over het hoe en waarom van sponsoring door Rabobank vertelt Ariënne Kooter, directievoorzitter Rabobank Zaanstreek:

“De Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving. Een vereniging zoals Stichting Topvolleybal Zaanstad verbindt mensen door alle lagen en leeftijden met elkaar en draagt hiermee bij aan een meer tolerante samenleving en aan meer sociale cohesie. Rabobank Zaanstreek is al enkele jaren trotse sponsor van Stichting Topvolleybal Zaanstad en de samenwerking verloopt uitstekend. We sponsoren niet alleen met geld, maar ook met kennis en expertise. Aan een vereniging en hun achterban stellen we ons netwerk beschikbaar om te helpen bij hun uitdagingen.”

De Rabobank voelt zich sterk verbonden met haar klanten en leden en daarmee ook met de toekomst van Nederland. “Gaat het goed met onze klanten, dan gaat het ook goed met ons.” Als coöperatieve bank levert de Rabobank een gerichte bijdrage aan duurzame welvaart en welzijn in Nederland. Door te kiezen voor sport en cultuur vult Rabobank dit naadloos in, maakt de merkbelofte concreet en levert tastbare bewijsvoering voor de positionering van de Rabobank. Het hart van de Rabobank wordt gevormd door de lokale activiteiten. Verenigingen en stichtingen zijn ook lokaal georganiseerd.

Het partnership met NOC*NSF is een overkoepelend sponsorship, om de Rabobank als bank van de sport te positioneren. De Rabobank vindt het belangrijk om zowel de top als de breedte te ondersteunen. Middels het partnership met NOC*NSF wordt de totale sportkolom ondersteund, waardoor de Rabobank zich als maatschappelijk betrokken kan positioneren. Cultuursponsoring biedt eveneens uitstekende mogelijkheden om de maatschappelijke betrokkenheid van de Rabobank te tonen. Partijen binnen cultuursponsoring zijn bij uitstek organisaties waar begrippen als creativiteit en vernieuwing hoog in het vaandel staan. De Rabobank steunt de ontwikkeling en het behoud van het Nederlands cultureel erfgoed en bevordert de toegankelijkheid van dit erfgoed voor zoveel mogelijk doelgroepen.

Rabobank Zaanstreek vult de landelijke sponsoring aan met lokale sponsoring. Ondersteuning betekent voor Rabobank Zaanstreek méér dan geld geven. Het is voor ons een manier om in verbinding te zijn met de lokale samenleving. U komt ons tegen bij lokale initiatieven op het gebied van sport, leefbaarheid/zorg en welzijn, financiële educatie, duurzaamheid, economische vitaliteit en cultuur. Daarbij streven we naar een samenwerking die voor beide partijen van toegevoegde waarde is. Zo hebben we een aandeel in elkaar.

(bericht: Topvolleybal Zaanstad)

[ eredivisievolleybal ]