Personal Fitness Center zondag wedstrijsponsor!

Op zondag 1 december (aanvang 16.00 uur) is Personal Fitness Center / Martijn van Braam de wedstrijdsponsor bij de eredivisiewedstrijd tussen Zaanstad-heren-1 en Reco Zevenhuizen.

Personal Fitness Center is een jong bedrijf dat 1 oktober 2018 is geopend. Na jarenlang in de fitnessbranche te hebben gewerkt werd het tijd om zelf een sportschool op te starten. Personal Fitness Center staat voor persoonlijke begeleiding in de fitness en groepslessen. Altijd instructeurs en personal trainers die rondlopen, corrigeren, motiveren en tips geven. Persoonlijke trainingsprogramma’s gebaseerd op een persoonlijk doel, rekening houdend met blessures/medische indicaties en niet te vergeten de gemoedelijke sfeer!

V.V. Zaanstad en Personal Fitness Center hebben afgelopen zomer de handen ineen geslagen om heren 1 en dames 1 middels een serieus zomerprogramma in de sportschool optimaal klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Iedere speler heeft een eigen trainingsprogramma waarbij er specifiek gekeken wordt naar de positie en de bewegingen die tijdens de wedstrijd worden gemaakt. De zwakke plekken per speler zijn aangepakt en de sterke punten probeerden we nog meer te verbeteren. Bij de eindtesten is gebleken dat de spelers op veel aspecten zijn verbeterd en dat werpt zijn vruchten af in het veld!

Wij hopen uiteraard dat deze belangrijke wedstrijd gewonnen wordt en wensen de mannen ontzettend veel succes toe!

Meer weten over dé sportschool in Zaandam voor persoonlijke begeleiding en veel meer? Ga dan naar www.personalfitnesscenter.nl en kom een keer kijken. Personal Fitness Center zit vlak bij sporthal Zaanslands West.