sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Passie is het toverwoord voor MB2

Vvzaanstad MB2 won vandaag van Clam Dycke mb2  met 3-1 !!!
Technisch perfect kunnen spelen , juiste teamopstelling,  tactisch sterk; allemaal belangrijke zaken. Deze leggen het compleet af als er geen passie in het spel zit.
De tegenstanders kwamen vandaag al later het veld op, want MB2 was druk met een inslaan/trainingssessie bezig. Dat is indrukwekkend en de moed zakt je als tegenstander in de volleybalschoenen. Met een ‘we grijpen ze mentaliteit’ werd de tegenstander 3 sets achter elkaar compleet weggespeeld. Als je in je hoofd hebt dat je gaat winnen, je de tegenstander tijdens de wedstrijdpijn wilt doen, is dat een opmaat naar winst. De meiden en jongens van onze MB2 vechten tegen degredatie, het moest vandaag gebeuren, ze hadden in het hoofd dat ze onoverwinnelijk waren, dus waren ze dat vandaag. De groep groeit, trainingen hebben resultaat, 9 spelers die het spelletje steeds leuker gaan vinden. Daarbij een aantal ouders die zien dat als de lat hoog ligt, er ook door de groep naar een hoger niveau gestreefd wordt. 
Hoe vaak zie je een interview met Nederlandse sporters die vooraf al zeggen; Als we 2e 3e worden zou het mooi zijn 🙁 . Hoe vaak zie je Amerikaanse sporters dat zeggen. Die zeggen gewoon; Wij worden kampioen! Spelers die compleet uit hun dak gaan, coaches die een gat in de lucht springen bij elk punt, supporters met vlaggen en cheerleaders met pompoenen. Geef mij deze, niet altijd realistische, Amerikaanse sporttaferelen maar.
 
Passie is het toverwoord.
Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU