sponsorkliks (post)

sponsorkliks (mob)

Opstarten trainingen senioren

Na lange tijd geen volleybal, heeft het bestuur besloten per maandag 7 december de trainingen weer op te starten. Op dit moment heeft de Nevobo het plan om op 8 januari 2021 de competitie te hervatten. Uiteraard is het opstarten van de competitie nog zeer onzeker. Om toch weer enigszins getraind aan deze mogelijke herstart te kunnen verschijnen, zullen we weer trainingsuren moeten kunnen maken. Het is aan ieder team zelf of ze hiervan gebruik willen maken.  

Trainen is mogelijk, maar er gelden op dit moment strenge regels. Het zal dan ook niet ‘trainen als vanouds’ zijn. Als je gaat trainen met je team, moet je je aan de volgende regels houden:  

  • Bij senioren van 18 jaar of ouder geldt een maximum van 4 spelers per groep. Trainen kan met maximaal 8 mensen, 4 spelers aan beide kanten van het net. Deze 4 mogen tijdens de training niet mengen en wisselen met de andere 4 spelers en zij blijven altijd 1,5 meter afstand van elkaar houden. De twee groepjes van vier moeten strikt gescheiden zijn en blijven. Een wedstrijdje spelen is niet toegestaan, de groep van 8 wordt dan gezien als één groep.  
  • De trainer blijft buiten het veld zodat hij/zij niet meetelt bij de maximale aantallen.  
  • Kleedkamers en douches zijn buiten gebruik. Je komt zo kort mogelijk voor trainen en gaat direct na afloop naar huis.  
  • Ieder team houdt bij wie er bij welke training aanwezig geweest is, deze gegevens zijn mogelijk nodig in het geval er bron- en contactonderzoek gedaan moet worden.  
  • Bij binnenkomst en vertrek uit de sporthal draag je een mondkapje. Dit is per 1 december verplicht.  
  • Voorlopig train je alleen met je eigen team en kun je niet meetrainen met andere teams.  

De Nevobo heeft wat op haar website spel- en oefenvormen gedeeld voor trainingen onder de huidige regels: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/11/27/spel-en-oefenvormen-geupdatet 

Komende week zullen we kijken of er aanpassingen in het trainingsschema nodig zijn om trainen voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Hier zullen we uiteraard komende week over communiceren. Ook kijken we naar de mogelijkheden om in de kerstvakantie of eventueel in het weekend extra trainingsmogelijkheden te creëren.  

Heb je nog vragen? Dan kun je een mail sturen naar corona@vvzaanstad.nl 

Deel dit bericht als je het leuk vindt
© VV Zaanstad 2013-2019 - Privacyverklaring - Webdesign & development: Toewan grafische communicatie / Eric Visch
MENU